Домой Новости Mechanical Clover новий слот від BGaming

Mechanical Clover новий слот від BGaming

899
0

BGaming крокує од гравців з його найновішим творінням у стилі стімпанк – Mechanical Clover. Відеослот розміром 3 × 3, який переносить гравців у футуристичний, але ретро-світ, Mechanical Clover набуває вигляду «урбаністичного дизайну» та «пишних рис», включених у назву, таких як респін-бонус та гра на ризик.

Mechanical Clover

“Команда BGaming із задоволенням дізналася, що Mechanical Clover схвалила слот тижня. Це велике задоволення бути визнаним », — прокоментувала Юлія Аляксеєва, продюсер ігор BGaming.

“Ми прагнули ретельно продумати кожну деталь гри, і ми сподіваємось, що гравці любили надзвичайний стиль стимпанку. У той же час, Mechanical Clover повна продуманих функцій, щоб перемагати все більше і більше”.

Під час гри будь-який символ у рядку може замінити дикі символи, щоб завершити виграшну комбінацію. Однак дикий може падати лише на центральну котушку, при цьому дикий також запускає бонус респін. Шукайте ігрові автомати від 1 гривні Україна, щоб отримати ще більше нагород!

Mechanical Clover reels

Після запуску 27 ліній виплат стають доступними з функцією, що забезпечує від одного до шести респінів, збільшуючи множник з кожним новим респіном. Символи, які завершують виграшні комбінації під час бонусу, залишаються на барабанах до кінця серії безкоштовних обертань.

Крім того, Mechanical Clover включає в себе гру на ризик, яку можна активувати при будь-якому виграші, щоб додати додатковий рівень хвилювання.

Гравці можуть насолоджуватися слотом, який постачається з 96,8% RTP.